Ansvarsfraskrivelse

På Games4rest.com tar vi ansvar for å tilby trygge og underholdende spillopplevelser for våre brukere. Samtidig vilkår og betingelser gjelder for all bruk av våre tjenester, og det er viktig at du leser gjennom disse nøye før du begynner å spille.

Vi ønsker at du skal ha det gøy mens du spiller på vår nettside, men vi minner også om at spilling kan være avhengighetsskapende og at det er viktig å sette grenser for seg selv. Vi tilbyr derfor verktøy som hjelper deg å holde styr på spillingen din, slik at du kan spille på en ansvarlig måte.

Vi gjør oppmerksom på at innholdet på vår nettside kun er ment for underholdning og at vi ikke tilbyr noen form for økonomisk utbetaling for vinnerne av våre spill. Alle våre spill er derfor kun for moro skyld, og vi tar ikke ansvar for eventuelle tap eller skader som kan oppstå som følge av spillingen.

Vi forbeholder oss retten til å endre vilkårene for våre tjenester når som helst, uten forvarsel. Det er derfor viktig at du holder deg oppdatert på våre vilkår og betingelser, slik at du alltid er klar over hva som gjelder.

Vi takker for at du velger å spille hos oss på Games4rest.com, og ønsker deg en hyggelig og underholdende spillingsopplevelse.