Data beskyttelse

Oppdatert: 13. mai 2021
Vi, Games4Rest respekterer dataene dine enormt og utleverer denne beskyttelsesforklaringen for å belyse deg hvilke data vi samler inn og hvordan vi bruker dem til å tilpasse og konsekvent videreutvikle opplevelsen din.
Denne personvernerklæringen gjelder kun for Games4Rest-nettstedet og dets tjenester som samler inn informasjon fra deg. Den gjelder ikke for produktet eller tjenesten som ikke har en personvernerklæring eller som ikke lenker til denne erklæringen.
Informasjon vi samler inn a. PersonopplysningerPersonlig informasjon samles ikke inn av oss.Personlig informasjon inkluderer ting som for- og etternavn, fysiske adresser og e-postadresser, telefonnumre, faksnumre, personnummer og data som er lagret på enheten din.
b. Informasjon som ikke er personlig Når du besøker nettstedet vårt eller bruker mobiltjenesten vår, samler vi inn ikke-personlig informasjon om deg, for eksempel informasjon om enhetens operativsystem og tilgangslogg. Når du går inn på Games4Rest.com eller våre mobilapptjenester, for for eksempel kan vi, av denne grunn, bruke den nevnte informasjonen.
c. Informasjonen du oppgir. Når du kontakter oss eller gir oss informasjon, kan vi samle inn den.
Hvordan vi bruker informasjon a. Personopplysninger Vi lagrer ikke din personlige informasjon, så vi deler den ikke med andre.
b. Informasjon som ikke er personlig Din informasjon blir aldri gitt til tredjeparter, handlet eller solgt. Vi konsoliderer ikke ikke-individuelle data med individuelle data (for eksempel ved å slå sammen navnet ditt med ditt spesielle klientgadget-nummer). Vi bruker ikke-individuelle data. -individuelle data bare for vår kryssutvikling. Andre parter vil ikke ha tilgang til relevante data.
c. Årsaker som er strengt nødvendige Vi forbeholder oss retten til å dele dine personlige opplysninger med tredjeparter i samsvar med gjeldende lover, forskrifter, juridiske prosesser eller håndhevbare forespørsel fra myndighetene. oppdage, forhindre eller på annen måte ta opp problemer knyttet til sikkerhet eller teknologi; som påkrevd eller tillatt av lov, beskytte mot skade på Games4Rest, våre brukere eller allmennhetens rettigheter, eiendom eller sikkerhet.
Vi har tildelt vårt ansvar til behandlingsansvarlig og databehandler i samsvar med GDPR. «Formålene» og «midlene» for eventuell behandling av personopplysninger bestemmes av behandlingsansvarlige. Behandlingsansvarlige vil bli pålagt å implementere samsvarstiltak for å dekke hvordan data samles inn, hva de brukes til, hvor lenge de oppbevares, og sikre at enkeltpersoner har rett til tilgang til dataene som lagres om dem. Dette ligner det som allerede er på plass for databeskyttelseslovgivningen.Personopplysninger håndteres av databehandlere på vegne av en behandlingsansvarlig. For å garantere lovlig og sikker behandling av data, er behandlingsansvarlige nå pålagt å forplikte databehandlere til visse kontraktsmessige forpliktelser.
Sikkerhet Games4Rest er svært opptatt av å holde informasjonen din privat. Ikke-personlig informasjon er beskyttet mot uautorisert tilgang og bruk av administrative, fysiske og elektroniske sikkerhetstiltak som vi bruker. Vi samler ikke inn personlig informasjon. Vær oppmerksom på at sikkerhetstiltakene våre ikke kan garantere at din ikke-personlige informasjon ikke vil bli åpnet eller brukt av uautoriserte parter fordi den er ugjennomtrengelig.
Kast ikke-personlig informasjon Når du slutter å bruke tjenestene våre eller nettstedet vårt i seks måneder, slettes din ikke-personlige informasjon automatisk. Dataene kan ikke gjenopprettes etter at de er avhendet.
Sensitiv informasjon Vi ber om at du ikke sender oss noen sensitiv personlig informasjon – slik som informasjon om din rase eller etniske opprinnelse, politiske meninger, religion eller annen tro, helse, seksuell legning, kriminell historie eller medlemskap i tidligere organisasjoner – på eller gjennom en applikasjon, tjenestene eller nettstedet, eller på annen måte.
Barn Vår tjeneste fokuserer ikke på barn. Du kan bruke nettsiden vår hvis du er under 18 år og er i følge med en forelder eller verge.
Vennligst kontakt oss på [email protected] hvis du har spørsmål eller kommentarer om denne policyen eller vår personvernpraksis, eller hvis du ønsker å rapportere brudd på retningslinjene eller misbruk av nettstedet eller tjenestene. Vi vil legge ut eventuelle endringer i personvernreglene våre på denne siden, så sjekk dem ut med jevne mellomrom. Du kan umiddelbart slutte med all bruk av tjenestene hvis du ikke godtar endringer i denne policyen. Din fortsatte bruk av nettstedet etter eventuelle endringer i denne retningslinjen vil bli ansett som din aksept av de reviderte retningslinjene. Vær oppmerksom på at verken våre agenter eller ansatte har myndighet til å endre noen av våre retningslinjer.