DIO – KILLING THE DRAGON

dio

I det siste tilskuddet til vår ikoniske musikkserie, bli med det amerikanske heavy metal-bandet Dio og gå tå-til-tå med noen uvanlige fiender.

Stå sammen med Dios legendariske hovedvokalist, Ronnie James Dio, som sitter på tronen i et en gang mektig slott mens en drage sirkler i nærheten.

På et øyeblikk suser dragen i forgrunnen, og setter omgivelsene i luften med ett ildpust.

Slå deg sammen med Dio, og bruk musikkens magi til å erobre denne dødelige ildpustende dragen, jaktende ville ulver og mer.

Det er ingen tvil om Dios musikalske innflytelse. Men spørsmålet ber nå om å bli besvart.

Vil Dio beseire dragen?

FUNKSJONER
Gjør deg klar for en fantastisk feiring av Dios arv i et spill fullt av rock ’n‘ roll, morsomme funksjoner og ildpustende drager.

Den farligste av dragene er Murray, som fungerer som scatter-symbolet. Fang tre Murray-symboler og lås deg inn i slottet.

Inne i slottet vil gratisspinn-funksjonen begynne. I løpet av denne funksjonen vil du ha flere måter å vinne på: Land Sticky Wilds i Wild One-funksjonen, som vil forbli på hjulet så lenge gratisspinn-funksjonen varer; eller land spesialsymbolet for å låse opp forskjellige dører til slottet.

Bak disse dørene er det tre forskjellige funksjoner:

I Fallen Angel-funksjonen vil en ekstra fallende Wild vises på toppen av hjul 1; i Wild Multipliers-funksjonen vil en ekstra tilfeldig multiplikator legges til en Sticky Wild; i symboloppgraderingsfunksjonen vil høyt betalende symboler umiddelbart oppgraderes til det høyest betalende symbolet når Dio beveger seg langs hjulet på toppen slik at du kan se ham gå videre gjennom oppdraget.

Ulver går rundt i slottet og fungerer som Wild-symbolet. Når du fanger en av disse Wilds i Lock Up the Wolves-funksjonen, vil et bur lukkes rundt det og et annet åpent bur vises på neste hjul. Fang flere ulver kontinuerlig for å motta Re-spins. Samle magiske kuler underveis for å endre Wilds til Multiplier Wilds!

Lytt til noen av Dios topplåter på jukeboksen, inkludert Don’t Talk to Strangers, Evil Eyes og We Rock. Åpne døren til slottet for gratisspinn-funksjonen og hør Dios mest ikoniske sang, Holy Diver, mens du vandrer deg gjennom slottet og til oppgjøret ditt med dragen!

dio
dio
dio

Demo spill: